GEZOCHT: leden voor Testpanel "Storytelling"

Wij zoeken geïnteresseerde leden voor deelname aan het testpanel voor ons project over communicatie & mediagebruik!

Wat is Onze Markt?
 

Onze Markt is een groeiende beweging van consumenten die vinden dat het anders moet. Onder het merk Onze Markt brengen we samen producten naar de supermarktschappen waar we samen over beslissen. Dit doen we door middel van online vragenlijsten waarmee mensen hun stem kunnen uitbrengen. Zo krijgt de consument weer invloed en mag meebeslissen over Onze Markt producten. 

Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en respect voor mens, dier & milieu. 

De media heeft onlangs over ons geschreven: https://www.ad.nl/koken-en-eten/zelf-bepalen-hoe-duur-je-eten-is-en-waar-het-vandaan-komt-dat-is-het-idee-achter-onze-markt~a7018a4a/

Wie wij zijn!
 

Wij zijn een jonge start-up met een goede dosis aan ondernemerschap, creativiteit en samen mooie dingen doen mentaliteit. Wij denken out of the box, geloven dat samenwerken het nieuwe concurreren is en dromen over een betere wereld. Wij wijzen niet, maar komen in actie. Wij zijn een team van 2 vrouwen (co-founder Hester) (storytelling stagiair Hester) en 2 mannen (beide co-founders: Simon & Minne) en zijn nu gevestigd in Delft.

Wat is het project?
 

Wat is het project? Op dit moment loopt er binnen ons bedrijf een project voor de optimalisatie van onze communicatie en wordt er gezocht naar een integrale oplossing om onze boodschap te optimaliseren en op gepaste wijze zo goed mogelijk met het publiek te kunnen delen. Dit project is bedoelt om deze boodschap en de vorm van uiting hiervan, vorm te geven. En dit is exact waar we jouw hulp goed bij kunnen gebruiken!

Wat wordt er van je verwacht?
 

Als lid van de testpanel zullen er komend half jaar 4 tot 6 bijeenkomsten zijn waarbij zowel probleemstellingen als concepten (kort) gepresenteerd zullen worden. Daarna kunnen de panelleden hun mening geven over doeltreffendheid, functionaliteit, gebruiksgemak en natuurlijk persoonlijke inzichten en ideeën over de kwestie. Het doel van deze bijeenkomsten is het testen van de bedachte concepten en het verder vormgeven van de boodschap door middel van co-creatie met de beoogde doelgroep. Ga vooral de discussie aan met elkaar, want samen kunnen we nieuwe inzichten genereren!

Wie verwelkomen wij?
 

Iedereen! Het is natuurlijk handig om al enige kennis over ons als bedrijf te hebben, maar uiteraard is dit geen verplichting. Ben je gewoon geïnteresseerd in agricultuur, voedseldistributie of gewoon betrokken bij ontwikkelingen in groene of sociale initiatieven? Meld je dan vooral aan! Of wil je graag helpen en denk je dat jouw mening als ‘outsider’ een waardevolle bijdrage kan zijn? Schroom ook dan niet om ons een berichtje te sturen!

Geïnteresseerd?

 

Mocht je graag mee willen doen, stuur dan een bericht naar hesterliem@gmail.com met een introductie over jezelf (wie ben je, waar kom je vandaan, wat doe je en wat zijn je passies & interesses?). Maak je geen zorgen over een motivatie of iets dergelijks, het feit dat je een berichtje stuurt en dus mee wil doen, is in onze ogen al motivatie genoeg! Vergeet niet dat dit op vrijwillige basis is. Er is helaas geen vergoeding, maar wel introductie naar een interessant initiatief, en de mogelijkheid om jouw stem te laten horen. Meld je snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!